Om klubben

 

Spilledag: Hver mandag kl. 19:00.

Makkerparturnering og holdturnering, hver anden mandag. Se kalenderen

! Afmelding til turneringer og fremskaffelse af substitut er helt og holdent lagt op til medlemmerne selv. Der er ingen pligt til at meddele dette til turneringsarrangør, men det ville dog være god kutyme at sende en mail herom, da andre så kan se på startlisten, hvilke substitutter, der er i anvendelse. Medlemmerne vil fra sæsonstart vil modtage substitutlisten med forslag til spillere, men der er ingen forpligtelse til at anvende personerne. Benyt fortrinsvis DBf medlemmer.

Privatlivspolitik for Jyderup Bridgeklub

Spillested: Jyderup Hallen - Elmegården 58, Jyderup (der må ikke medbringes kaffe, øl og vand, da drikkevarer skal købes i Jyderup Hallens kantine). Kaffe/ te betales  ved sæsonstarten.

Rygning: Der kan fortsat ryges hensynsfuldt lige udenfor døren i det fri. Vi håber der bliver taget hensyn til dem, der ikke ryger, men alligevel gerne vil have lidt frisk luft udenfor. På forhånd tak!

Stiftelse: Klubben blev stiftet 1.september 1958 og havde således 60 års jubilæum i 2018. Arrangementer: Klubturneringen og middag for medlemmer og ægtefæller/ samlever, lørdag den 15.september i Jyderup Hallen.

Guld- og sølvpoints turneringen søndag den 7.oktober 2018 i Jyderup Hallen

 

Kom og spil bridge henne i klubben....

Bridge er en hobby for hele livet. Du får nye venner. Og spillet udfordrer kombinationsevnen, fantasien og den psykologiske indlevelsesevne. Etikken er til stadighed i højsædet.

+ Opdater nyheder: webmaster

© 2019 Jyderup Bridgeklub. Jens Lundberg