Om klubben

 

Spilledag: Hver mandag kl. 19:00.

Makkerparturnering og holdturnering med sideløbende makkerpar, hver anden mandag. Se kalenderen

Afmelding og fremskaffelse af substitut er helt og holdent lagt op til medlemmerne selv. Der er ingen pligt til at meddele dette til turneringsarrangør, men det ville dog være god kutyme at sende en mail herom, da andre så kan se på startlisten, hvilke substitutter, der er i anvendelse. Medlemmerne vil fra sæsonstart vil modtage substitutlisten med forslag til spillere, men der er ingen forpligtelse til at anvende personerne. Benyt fortrinsvis DBf medlemmer.

Spillested: Jyderup Hallen - Elmegården 58, Jyderup (der må ikke medbringes kaffe, øl og vand, da dette skal købes i Jyderup Hallens kantine). Kaffe/ te betales for ved sæsonstarten.

Rygning: Der kan fortsat ryges lige udenfor døren i det fri. Vi håber der bliver taget hensyn til dem, der ikke ryger, men alligevel gerne vil have lidt frisk luft udenfor. På forhånd tak!

 

Kom og spil bridge henne i klubben....

Bridge er en hobby for hele livet. Du får nye venner. Og spillet udfordrer kombinationsevnen, fantasien og den psykologiske indlevelsesevne. Etikken er til stadighed i højsædet.

+ Opdater nyheder: webmaster

© 2017 Jyderup Bridgeklub. Jens Lundberg